Materialen en uitrusting

Wij leveren ook tennis bijhorigheden en onderhoudsmateriaal. De aangeboden uitrusting is altijd van eerste kwaliteit en zorgvuldig geselecteerd door ons bedrijf. Naast ons ruime aanbod aan tennisaccessoires zijn we verheugd om aan te kondigen dat we nu ook accessoires voor padel en pickleball verkopen!

U kan onze catalogus HIER raadplegen.

Tennissleepnet
Hand-rollen
Tennisbank

Of u nu op zoek bent naar netpalen, tennisnetten, onderhoudsgereedschap of diverse uitrusting, u vindt alles wat u nodig heeft in onze catalogus.

Netpalen en Tennisnetten: Onze netpalen en tennisnetten zijn vervaardigd uit hoogwaardige materialen om optimale prestaties en uitzonderlijke duurzaamheid te garanderen. Bekijk ons assortiment om het perfecte netsysteem voor uw terrein te vinden.

Onderhoudsgereedschap: Houd uw terrein in perfecte staat met onze borstels, bezems, harken, schrapers en andere professionele kwaliteitsgereedschappen. Ons uitgebreide assortiment aan gereedschappen zorgt ervoor dat u uw terrein schoon kunt houden voor ononderbroken tenniswedstrijden.

Diverse Accessoires: Personaliseer uw terrein met ons gevarieerde assortiment accessoires, waaronder windschermen, omheiningsbekleding, scoreborden, scheidsrechterstoelen en nog veel meer. Verken onze catalogus om alle beschikbare accessoires te ontdekken om uw speelervaring te verbeteren.

Onderhouds- en Besproeiingsmateriaal: Zorg ervoor dat uw terrein in perfecte staat blijft met ons hoogwaardige onderhouds- en besproeiingsmateriaal. Van zuigrollen tot automatische bewateringssystemen, wij hebben alles wat u nodig heeft om voor uw tennisbaan te zorgen.

Banken en andere uitrusting: Bied uw spelers het comfort dat ze nodig hebben met onze duurzame banken en andere handige uitrusting. Bekijk onze catalogus voor banken, vuilnisbakken en andere essentiële uitrusting om uw tennisbaan compleet te maken.

Naast ons uitgebreide assortiment tennisuitrusting bieden wij ook een selectie accessoires voor padel en pickleball aan.

Download nu onze catalogus om ons volledige assortiment te ontdekken.

Als u niet kunt vinden wat u zoekt in onze catalogus, staat ons team klaar om u te helpen het perfecte item te vinden dat aan uw specifieke behoeften voldoet. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor eventuele speciale verzoeken.

Waarom Derriks Sport?

Totaalservice
Maatwerk
Duurzaamheid
Ervaring & know-how
Lees meer

Meer info of een vrijblijvende offerte op maat?
Bel 012 741 541 of stuur een ons een mail!