Waarom Derriks Sport?

Een totaalservice, daar zijn we sterk in. Zowel het ontwerp, de technische uitwerking als de realisatie van uw droomterreinen kan u met een gerust hart aan ons toevertrouwen.

Bij de realisatie starten we met de grondwerken om te eindigen met het net en de ballen. Naast de aanleg van het sportterrein nemen we - indien gewenst - ook de groenaanplantingen, de omgevingsaanleg, de afrastering, de riolerings- en drainagewerken, het beregeningssysteem… graag voor onze rekening. Van A tot Z staan vakspecialisten in voor de uitvoering van uw project.

Dankzij onze persoonlijke aanpak en een grote flexibiliteit, beschouwen we elk project als maatwerk. Volledig conform uw lastenboek en de voorschriften, werken we alles tot in de puntjes af. Persoonlijke en intense contacten met zowel de klant als de ontwerper garanderen een vlotte uitvoering.

De sportterreinen van Derriks-Sport genieten een lange levensduur. Een aantal terreinen aangelegd in de jaren ‘50 worden nog steeds intens gebruikt. Geen eendagsvliegen dus. Het gebruik van hoogstaande kwaliteitsmaterialen én een vakbekwame uitvoering staan garant voor de duurzaamheid van uw project. Dit alles bieden wij aan tegen de juiste prijs-kwaliteitverhouding.

Dankzij de talloze geslaagde projecten in het verleden beschikt Derriks-Sport over een onmetelijke schat aan knowhow en ervaring. Dit combineren we met een passie voor moderne technieken en innovatieve toepassingen. We leggen uw sportterrein aan met hoogtechnologische en milieubewuste materialen. Tijdens een persoonlijk gesprek lichten we graag onze activiteiten toe.

Meer info of een vrijblijvende offerte op maat?
Bel 012 741 541 of stuur een ons een mail!